Krachtstroom aanleggen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

Krachtstroom aanleggen in je huis, zorgt voor veel meer stroom op het stopcontact. U kunt stroom hebben wanneer u uw oude meterkast vervangt door een 3 fase aansluiting. In feite hebben niet alle huizen driefasige stroom nodig. Dit type elektrische stroom wordt vaak gebruikt in commerciële gebouwen. Als uw moderne huis echter zoveel apparaten met hoogspanning heeft, kunt u overwegen om stroom te installeren. U kunt bijvoorbeeld een inductiekookplaat, droger, magnetron, verwarmingssysteem en andere apparaten gebruiken. In dit geval heeft je huis meer elektriciteit nodig om alle apparaten die je hebt van stroom te voorzien. Houd er echter rekening mee dat driefasenstroom moet worden geïnstalleerd door een betrouwbare elektricien. U hoeft zich geen zorgen te maken, want wij kunnen u helpen bij het installeren van 3 fase stroom in uw huis.

 

De verschillen tussen normaal vermogen en driefasige aansluiting

Het belangrijkste verschil tussen een normale meterkast en een 3-fase aansluiting is de hoeveelheid spanning die er doorheen loopt. Normale stroom loopt tussen 2 punten. Bovendien loopt de stroom tussen 3 punten. Een driefasige groepenkast heb je nodig als je huis veel stroom verbruikt doordat je teveel huishoudelijke apparaten gebruikt. Zo gebruik je een elektrische kookplaat om te koken, een sauna, een zonnebank, bubbelbad, droger en andere apparaten die veel stroom nodig hebben. In deze situatie kan een 1-fase meterkast niet al uw apparaten van stroom voorzien. Als je het forceert, zal het circuit trippen en een doorgebrande zekering of kortsluiting veroorzaken omdat de meterkast overbelast is. Dus als je de capaciteit van de elektriciteitsaansluiting wilt vergroten, moet je de groepenkast zo snel mogelijk vervangen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en onze elektricien installeert driefasige stroom in uw huis.

 

Laat 3 fase stroom installeren door een betrouwbare elektricien

Niet elk huis heeft driefasige stroom nodig. Gebruikt je woning echter veel zware apparaten, dan is het aan te raden om je oude meterkast om te schakelen naar een 3-fasen groepenkast. Laat onze gecertificeerde elektricien alle elektrische werkzaamheden in uw huis uitvoeren. Onze elektricien heeft certificering en ervaring om elk soort elektrisch project aan te kunnen. Wij installeren de groepenkast goed en snel. Na het vervangen van uw meterkast kunt u meerdere elektrische apparaten tegelijk gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over doorgebrande zekeringen of uitvallende circuits. Als je de prijs voor het vervangen van de meterkast wilt weten, kun je onze klantenservice bellen voor een prijsopgave.

krachtstroom-laten-aanleggen
Call Now Button