3 fase aansluiting

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

Er zijn verschillende soorten elektriciteitsaansluitingen. U kunt in uw meterkast kijken of u een 1-fase of 3 fase aansluiting gebruikt. Veel huizen worden gevoed via een 1 fase aansluiting. Als u deze aansluiting gebruikt, heeft uw elektriciteitskabel twee draden die de meterkast binnenkomen. Als u echter een driefasige verbinding gebruikt, zijn er drie draden inclusief de neutrale draad. Daarom kan een driefasige aansluiting meer vermogen aan uw huis leveren. Als je veel huishoudelijke apparaten hebt met een hoog energieverbruik, vervang dan je bestaande meterkast door een driefasige aansluiting. Deze aansluiting is handig wanneer je een inductiekookplaat, zonnepaneel of sauna in huis gebruikt. Als u hulp nodig heeft bij het upgraden van uw elektrische systeem naar een driefasige meterkast, helpen wij u graag verder.

 

De voordelen van het gebruik van een driefasige verbinding

Het gebruik van driefasige aansluiting is gebruikelijk in kantoren, fabrieken en andere commerciële gebouwen. Het is echter ook een verstandige beslissing om dit type aansluiting in uw woning aan te leggen. Het hebben van een driefasige meterkast is verplicht wanneer uw huis veel stroom verbruikt. Hij is geschikt voor elk huis met een elektriciteitsverbruik van meer dan 8.000 watt. Als u meerdere apparaten met hoogspanning gebruikt, zoals bubbelbad, oven, droger, inductiekookplaat en sauna, moet u stroom gebruiken. Wanneer u gebruik maakt van een driefasige aansluiting, moet u elektriciens inhuren om de stopcontacten te beveiligen met aardlekschakelaars. Zo is het gebruik van zware apparaten altijd veilig. Je moet niet alleen rekening houden met de huidige behoefte aan elektriciteit, maar ook dat je de komende jaren mogelijk meer apparaten nodig hebt. Overweeg dus om uw meterkast te upgraden door gebruik te maken van een driefasige aansluiting.

 

Uw meterkast upgraden naar een driefasige verbinding

Wil je meer stroomvoorziening in huis? Voor de aanleg van driefasige aansluitingen kunt u rekenen op onze elektriciens. Wij zorgen ervoor dat het gebruik van apparaten met een hoog stroomverbruik geen probleem meer is. Onze gecertificeerde elektriciens installeren ook 4-polige aardlekschakelaars om de veiligheid in uw huis te vergroten. Na het installeren van een driefasige aansluiting kunt u elk type elektrische apparaten met een hoog energieverbruik gebruiken. Mocht je toch twijfelen over de aanleg van deze elektrische aansluiting, dan kun je in overleg met onze specialist. Onze expert zal u adviseren of uw huis een driefasige aansluiting nodig heeft.

Elektra aanleggen in Almere
Call Now Button