Stoppen doorgeslagen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

Stoppen doorgeslagen? Dat kan worden veroorzaakt door verschillende elektrische storingen. Het wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door overbelaste stroom of defecte apparaten. Wanneer uw zekeringen doorslaan, treedt de stroomstoring op. Dit betekent dat de elektriciteit niet beschikbaar is. Het kan een serieus probleem zijn, omdat je misschien niet zonder elektriciteit kunt leven. We hebben elektrische apparaten nodig om onze dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Het enige dat u dus hoeft te doen als de zekeringen zijn doorgebrand, is de elektricien bellen. U kunt erop rekenen dat wij uw zekeringen vervangen door de nieuwe. Daarnaast staan ​​wij ook klaar om uw meterkast om te bouwen tot groepenkast. Voordat we de zekeringen vervangen, inspecteren we uw elektrische systeem om de oorzaak van doorgebrande zekeringen te achterhalen. Na het verhelpen van de storing vervangen wij de doorgebrande zekeringen.

 

Wat veroorzaakt doorgebrande zekeringen?

Er zijn verschillende redenen voor doorgebrande zekeringen. Het meest voorkomende probleem zijn defecte apparaten. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost. Wanneer je weet welk apparaat in de problemen zit, kun je het apparaat uit het stopcontact halen. Bovendien wordt de doorgebrande zekering soms veroorzaakt door andere problemen. Het probleem kan in het bedradingssysteem en de elektrische installatie zitten. Wanneer u de oorzaak van de doorgebrande zekering niet kunt vinden, dient u contact met ons op te nemen. Wij inspecteren uw elektrische installatie om de oorzaak te achterhalen. We kunnen de veiligheid garanderen bij het oplossen van dit probleem. Wij zijn ervaren in het oplossen van de oorzaak van een doorgeslagen of gesprongen zekering. Na het vervangen van de zekeringen zal uw elektrische systeem weer goed werken. Hierdoor kunt u uw dagelijkse bezigheden normaal doen. Ter informatie: de doorgebrande zekeringen kunnen niet worden gerepareerd. Deze moet worden vervangen door de nieuwe zekering.

 

Is het nodig om de zekeringkast te vervangen door een stroomonderbreker?

Zekeringkasten vind je alleen in oude huizen. Moderne huizen gebruiken geen meterkast meer. Wat als je huis dan nog een zekeringkast gebruikt? Overweeg in dit geval om deze te upgraden naar een groepenkast met aardlekschakelaars. Stroomonderbrekers zijn veiliger dan zekeringen. Bij kortsluiting en stroomuitval hoeft u alleen maar de groepenkast aan te zetten zonder deze te vervangen. Als de zekeringen daarentegen zijn doorgebrand, moet u ze vervangen door nieuwe. Als u uw zekeringkast wilt opwaarderen tot groepenkast, neem dan contact met ons op. Onze professionele elektricien installeert de groepenkast op basis van de veiligheidsnorm.

stoppen doorgeslagen
Call Now Button